Se incarca...
× Inchide

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe

Afla totul despre momentul nasterii tale:

Continua

Sagetator

si

Berbec

Compatibilitate Sagetator-Berbec

Relatia Sagetator - Berbec este bine aspectata, caci amandoi sunt dornici de a invata si experimenta, de a se autodepasi. Se vor sustine si lauda reciproc, avand parte de o relatie jucausa, in care Berbecul isi dezvolta simtul umorului. Cum fiecare tine la libertatea lui, isi vor respecta dorintele si nevoile din acest punct de vedere si nici nu vor avea conflicte legate de autoritatea in cuplu. Atentie insa la tendinta amandurora de a-si face planuri mari, dar prea putin practice, precum si la ritmul rapid in care cheltuiesc banii. Barbatul Sagetator - Femeia Berbec: vor fi legati de o uniune puternica, atat fizic, cat si spiritual si mental. Impulsivitatea femeii Berbec e compatibila cu spontaneitatea barbatului Sagetator. Sinceritatea lui poate sa o raneasca uneori, dar per total relatia este facuta sa dureze. Femeia Sagetator - Barbatul Berbec: o relatie facuta sa reziste. Barbatul Berbec va starni si mentine interesul prin inteligenta si simtul umorului, iar femeia Sagetator prin creativitate si farmec personal. Desi mai sar scantei din cand in cand, relatie dintre zodii nu intampina probleme semnificative.

vezi si compatibilitatea cu alte zodii


Te framanta astazi ceva? Iti este greu sa gasesti solutia unei probleme care te tulbura in ultimele zile?

Gaseste indrumare printr-un raport personalizat, calculat si interpretat de un astrolog profesionist, pe baza momentului unic al nasterii.

Comanda raportul de citire a destinului

partener: zodii.ro