Se incarca...
× Inchide

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe

Afla totul despre momentul nasterii tale:

Continua

Compatibilitate Sagetator-Varsator

Relatia Sagetator - Varsator are mari sanse de reusita. Firea extravaganta si curioasa a nativului Varsator, interesul pentru cele mai diverse domenii si firea sociabila atrag Sagetatorul. La randul lui, acesta impresioneaza prin discutiile palpitante pe care le deschide, firea extrovertita si optimista. Amandoi isi doresc multa libertate si pe cat savureaza clipele petrecute impreuna, pe atat de bine se simt si unul fara celalalt, concentrandu-se pe proiectele si dorintele personale. Partenerul Varsator va deveni mai optimism si mai flexibil, iar nativul Sagetator isi va deschide orizonturile cunoasterii alaturi de o persoana cu o viziune futurista asupra lumii. Barbatul Sagetator - Femeia Varsator: un cuplu pasional, activ, mereu implicat in proiecte noi. Femeia Varsator isi va dezvolta creativitatea alaturi de un partener mereu in cautare de nou, iar barbatul Sagetator va fi stimulat intelectual de o femeie atipica si surprinzatoare. Femeia Sagetator - Barbatul Varsator: dat fiind ca ea tine la libertate la fel ca si el, barbatul Varsator va fi atras de aceasta femeie. Impreuna nu se vor plictisi, vor fi un cuplu plin de viata si inovator. Charismatici, nu vor fi deranjati de atentia pe care fiecare o acorda sexului opus, caci isi inteleg dorinta de socializare.

vezi si compatibilitatea cu alte zodii


Te framanta astazi ceva? Iti este greu sa gasesti solutia unei probleme care te tulbura in ultimele zile?

Gaseste indrumare printr-un raport personalizat, calculat si interpretat de un astrolog profesionist, pe baza momentului unic al nasterii.

Comanda raportul de citire a destinului

partener: zodii.ro